Opleiden op maat

SCHOLING OP MAAT

Contactpersoon:
Ruth Kas

info@bszw.nl

0164 21 35 55

06 22 21 86 65

Met ons scholingsaanbod bewegen we mee met de ontwikkelingen in de branche zodat we onze vakkracht actueel en relevant houden. Op het gebied van veiligheid bijvoorbeeld, wordt de regelgeving vaak bijgesteld. Communicatie en samenwerking zijn ook veel voorkomende thema’s. Uiteraard omvat het aanbod ook de ambachtelijke bijscholing. Medewerkers kunnen, gezamenlijk door een bedrijf aangevraagd, of individueel door open inschrijving, bijgespijkerd worden.

Scholingsplan
We geven onafhankelijk advies en leveren zo wenselijk maatwerk. We kunnen ook een scholingsplan opstellen waarmee een bedrijf voor de langere duur zichzelf verzekerd van actuele kennis en kunde van medewerkers. Dat borgt de kwaliteit en verstevigt de relatie met de opdrachtgevers.

Omscholen
De komende jaren zijn we hard nodig om in de enorme behoefte aan woningen te voorzien. Een groeiend aantal mensen kiest daarom voor omscholing naar een beroep dat binnen ons aanbod valt. VAKKR8 helpt hen stapsgewijs op weg naar hun nieuwe professie en zo mogelijk naar hun nieuwe werkomgeving. We stellen zo wenselijk een persoonlijk opleidingsplan samen. Neem gerust contact met ons op.

Dit is een actueel scholingsoverzicht:

Bouwmensen Scholing Zuid-West
tegelzetten
schilderen
machine houtbewerking
stucadoor
inframensen